Industriservice

Underhåll • Reparationer • Montage


GLM & STÅHLS Industriservice

Vi är ett mångsidigt serviceföretag som erbjuder Industriservice inom ett brett område. Vi tar på oss både små och stora uppdrag. Vi har även en verkstad där vi utför reparationer, ombyggnationer och kompletta 
renoveringar av maskiner och utrustning för industrin.

Om oss

Företaget drivs av Göran Lindberg och Kristoffer Ståhl, vi har båda lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med service och olika uppdrag för processindustrin. Vi har genom åren utfört många olika uppdrag.

GLM & Ståhls Industriservice är ett företag som har sina kunder inom all typ av tyngre industri. Vi har vår bas i Timrå och våra största kunder runt om i Norrland, men vi tar även på oss uppdrag i hela Europa. 

Vi har en nybyggd verkstad i Timrå Industriområde där vi utför reparationer, renoveringar och ombyggnationer av maskiner och industriutrustning. 


Vår strategi med GLM & Ståhls Industriservice

Vårt mål är att kunna vara så flexibla som möjligt och erbjuda vara kunder snabbhet och tillgänglighet när det helst behövs och efterfrågas.

Målet med företaget har inte varit att expandera i för stor utsträckning gällande personal. Vi försöker istället att finna samarbetslösningar och synergier med andra företag för att öka vår flexibilitet och styrka, att kunna erbjuda våra kunder bästa tänkbara kvalité till en så billig och flexibel lösning som möjligt.

Genom att arbeta på detta sätt har vi som mindre företag (8-10 anställda) förmånen att kunna välja exakt de företag och personer vi anser lever upp till våra krav på den kvalitet vi eftersträvar i de tjänster vi erbjuder.